Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،ستاد مکه مکرمه از بازگشت بیش از ۷۰ درصد از زائران و عوامل حج تمتع ۱۴۰۱ از سرزمین وحی به کشورمان خبر داد.

بر اساس اطلاعیه ستاد مکه، تا پایان روز دوشنبه (۳ مرداد ماه) بالغ بر ۲۹ هزار و ۶۸ نفر از زائران و عوامل کاروان‌ها از دو فرودگاه جده و مدینه با ۱۱۸ پرواز ایران ایر به کشورمان منتقل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اطلاعیه می‌افزاید: بدین ترتیب بیش از ۷۳ درصد از سهمیه ۳۹۶۰۰ نفری زائران اعزامی به مراسم حج تمتع امسال به ایران منتقل شده‌اند.

در این اطلاعیه همچنین به روند بازگشت حجاج از فرودگاه مدینه اشاره شده و آمده است: تاکنون با ۴۶ پرواز به مقصد ایستگاه‌های پروازی در کشورمان ۱۱ هزار و ۷۲۳ نفر از زائران و عوامل کاروان‌ها به کشورمان بازگشتند.

این گزارش حاکیست روند خروج زائران از مکه مکرمه نیز ادامه دارد و تعداد زائران ایرانی در جوار بیت الله الحرام امشب به ۳ هزارو ۹۹۰ نفر در قالب ۳۱ کاروان می‌رسد. 

در این اطلاعیه تعداد زائران ایرانی در جوار حرم نبوی و ائمه بقیع ۵ هزارو ۳۴۳ نفر در قالب ۴۷ کاروان اعلام شده است.

عملیات بازگشت زائران کشورمان به ایران تا روز ششم مرداد ماه از فرودگاه جده و هفتم مرداد ماه از فرودگاه مدینه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در همایش کادر بهداشتی درمانی حج ۱۴۰۳ به میزبانی مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: هلال احمر مسئولیت حفظ سلامت زائران حج را بر عهده دارد. معاینات زائران حج امسال به خوبی انجام شد و امسال سخت گیری بیشتری برای بررسی استطاعت جسمانی زائران انجام شد.

وی با بیان اینکه در مرکز پزشکی حج در تلاش هستیم تا هر چه سریع‌تر وضعیت سلامت زائران پایش شود تا حجاج بتوانند اعمال خود را به خوبی انجام دهند، افزود: هلال احمر در حوزه سلامت زائران از تمامی ظرفیت‌ها و بهترین متخصصین استفاده می‌کند.

کولیوند در قسمت دیگری از صحبت‌های خود، اثر بخشی دیپلماسی سلامت را بیش از سایر دیپلماسی‌ها دانست.

رئیس هلال احمر در ادامه از پزشکانی که مقرر است برای انجام عملیات حج به سرزمین وحی اعزام شوند خواست تا حد توان در راستای حفظ سلامت زائران حج تلاش کنند.

وی افزود: وظیفه اول پزشکان حاضر در عملیات حج حفظ سلامت زائران است. تیم پزشکی مرکز پزشکی حج و زیارت باید در عملیات حج سلامت را محور اصلی کار خود قرار دهند.

کولیوند ادامه داد: وضعیت رسیدگی به زائران پر خطر حج ۱۴۰۳ باید مد نظر قرار بگیرد و خدمات ویژه ای به آنها مخصوصاً در ایام تشریق ارائه شود.

کولیوند در پایان صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت سخت جنگ زدگان غزه، تصریح کرد: ۲۸ هزار نوزاد در این ۷ ماه در غزه به دنیا آمده‌اند و نیازمند دریافت خدمات درمانی هستند. علاوه بر این ۶۷ هزار ۸۷۰ مادر باردار و ۱۰ هزار مصدوم در غزه حضوردارند که هیچ نوع امکانات دارویی برای آنها وجود ندارد زیرا از ورود محموله‌های بشر دوستانه به غزه جلوگیری می‌شود.

رئیس هلال احمر تاکید کرد: امروز ضرورت دارد تا کمک‌های بهداشتی و درمانی با سرعت بیشتری به غزه برسد تا از تشدید فاجعه انسانی در این منطقه جلوگیری شود.

کد خبر 6099362 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • بازگشت نخستین گروه از زائران هرمزگانی سرزمین وحی
  • اعزام بیش از ۷ هزار زائر حج از فرودگاه اصفهان
  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • جزئیات زمان اعزام زائران حج تمتع کرمانشاه
  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • اعزام ۹ کاروان از استان سمنان به سرزمین وحی
  • حجاج بیت الله الحرام از هفته آینده به حج اعزام می‌شوند
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟